З 5 по 9 грудня 2016 року в школі проходив тиждень зарубіжної літератури. Протягом тижня діти проявляли свою творчість, ерудицію, акторські здібності. Вони більше дізналися про життя письменників та їхні твори.

План проведення тижня зарубіжної літератури

Понеділок

· Лінійка, присвячена відкриттю тижня

Вівторок

· Виставка колажів «Улюблені письменники та їхні твори» (5-11кл.)

Середа

· Виставка малюнків «Сторінками улюблених книг» (5-7кл.)

Четвер

· Захід «Зарубіжна література у моєму житті» (5-7 кл.)

П’ятниця

· Літературна гра «Допитливий читач» (8-11 кл.)

Учні брали активну участь у запропонованих заходах. З великим захопленням та креативністю діти підійшли до створення колажів. Особливо хочеться відмітити 7 клас, а саме ученицю Ольховську Катерину, з колажем «П’ятнадцятирічний капітан» та учнів 5 класу – «Пані Метелиця».

Тиждень завершили у четвер заходом «Зарубіжна література у моєму житті» (5-7 кл.), де діти дізналися більше про письменників, їхні твори та мали можливість переглянути фрагменти мультфільмів «Прометей», «Попелюшка», а також фрагмент серіалу «Шерлок Холмс». У п’ятницю проведена літературна гра «Допитливий читач» між учнями 8-11 класів. Двом командам були запропоновані такі конкурси «Розминка», «Літературний калейдоскоп», «Впізнай твір», «Конкурс капітанів», «Інтелектуальний марафон».

Учні з задоволенням та зацікавленням виконували поставлені завдання. Впродовж свята команди йшли приблизно на одному рівні, випереджаючи по черзі один одного в конкурсах. Вкінці перемогла команда Черкасової Злати.

/Files/images/SAM_0508.JPG/Files/images/SAM_0511.JPG/Files/images/SAM_0521.JPG/Files/images/SAM_0534.JPG/Files/images/SAM_0598.JPG/Files/images/SAM_0541.JPG/Files/images/SAM_0542.JPG/Files/images/SAM_0543.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 667

Коментарi